PLAÇA CORSINI -P.06- (27/04/17)

PUBLICITAT

Plaça Corsini, el magazine cultural, social i d’oci de Ràdio Ciutat de Tarragona arriba aquesta setmana amb nous continguts per al Programa 6. Són els següents:

-El col·lectiu d’arts escèniques Zona Zàlata compleix 30 anys d’activitat a la ciutat. En parlem amb el seu director Joan Pascual (min.2’24)

-La tècnica de Joventut, Núria Boronat, ens parla de la iniciativa d’intercanvi de llibres que proposa l’Oficina Jove del Tarragonès (min.10’20)

-El grup de rock tarragoní ‘Conduct Of Flies’ estrena disc ‘Structures’ aquest divendres 28 d’abril i diumenge 30 actuen a la Sala Zero. Han enregistrat el seu últim videoclip ni més ni menys que a la Casa Castellarnau i en parlem de tot plegat amb el seu cantant Javi Ssagittar (min.14’54)

-Una desena de companyies amateurs es pugen a l’escenari del Teatre Metropol amb la 24a edició de la Mostra de Teatre Jove de la que ens parla el tècnic de joventut Francesc Guirro (min.25)

-Us parlem també, entre els actes destacats del cap de setmana, de l’Exhibició Aèria i la Bicicletada Popular (min.37’16)

-Daltra banda coneixerem com es preparen i enllesteixen detalls a Bonavista per rebre la tradicional Feria de Abril amb Charo García de la Casa d’Andalusia de Tarragona (min.38’33)

-Finalment us portem una setmana més l’Agenda d’actes destacats del Cap de setmana (min.46’20), i seguim amb la 1ª Lliga Escape Room de Tarragona. David Vallès de ‘Fix The History’ i Ricard Fernàndez de ‘Habitakulum’ ens parlen del tipus d’enigmes i proves de les sales (min.48’55)

PUBLICITAT