Nova polèmica: aparició del Seguici Popular a un videoclip musical. Què opines? #DiguesLaTevaTGN

 polemica tarragona
L’ús d’espais i elements patrimonials novament a debat!  L’aparició del campanar de la Catedral a un anunci de patates fregides o l’Amfiteatre a un de perfum van causar sensacions, altres com una proposta per usar artísticament les estàtues tarragonines o participació del Seguici Popular a un videoclip popular, en canvi, han generat polèmica. Per què? Aquests fets fan difusió de la ciutat o “banalitzen” com alguns creuen? On està el límit?

L’últim capítol sobre aquest debat l’ha generat el fet que l’Ajuntament hagi permès que elements del Seguici Popular com els nanos, la Cucafera, el Ball de Diables… apareguin al videoclip del grup Roba Estesa que parla sobre festa major. Alguns creuen que serveix per difondre i promocionar la nostra festa i altres que s’oposen rotundament. Anteriorment la possibilitat d’utilitzar les estàtues tarragonines per fer una performance artística amb banderes estelades i espanyoles també va provocar crítiques. En canvi l’aparició de l’Amfiteatre a un anunci de Dolce Gabanna o el campanar de la Catedral al de patates Lays, s’ha contemplat com tot un orgull de ciutat. Els espais i elements patrimonials poden anar més enllà del seu ús convencional? Beneficia o perjudica la ciutat? Què opineu?
 
>Participa i #DiguesLaTevaTGN utilitzant aquesta etiqueta a xarxes socials de Ràdio Ciutat de Tarragona (Facebook i Twitter) o missatge whatsapp de text/veu al 644 30 39 70. Gràcies!
PUBLICITAT