Postposar la maternitat, una tendència i un error que dificulta la fecundació

PUBLICITAT

La impossibilitat o dificultats de tenir fills, parelles homosexuals, dones que volen tenir-ne sense parella… avui dia la fecundació assistida i els avenços en aquest àmbit com la fecundació in vitro o la inseminació artificial són una ajuda i solució davant d’aquest problema, i les donacions d’esperma i òvuls també són necessàries i clau. Ens ho explica Pere Feliu d’Embriogyn.

Les parelles cada cop esperen a tenir fills més tard, un contratemps que juga en contra de la fecundació ja sigui per la qualitat i capacitats dels espermatozous o dels òvuls. Feliu recalca que cal conscienciar a la gent a tenir abans els fills com s’ha fet a altres països, ja que la fertilitat no és eterna. Apunta que l’edat més fèrtil són els 24-25 anys i a partir dels 30 davalla. A més anys d’edat, més complicat concebre fills.

Centres com Embriogyn ofereixen tractaments per facilitar i combatre els problemes de fecundació on els avenços han estat de gran importància per a totes les parelles i aquells que troben els seus desitjos truncats i als que aquestes intervencions els fa molt feliços, explica. Del mateix mode destaca la importància de les donacions d’òvuls i espermes, per fer-ho possible, una acció pensant en aquelles persones que ho necessiten, ajudar-los i fer-los feliços, i cada cop més necessàries.

PUBLICITAT