#BonDiaTGN | Entrevista a Carles Cortès, periodista

Aquest divendres al ‘Bon Dia Tarragona’, entrevistem a Carles Cortès, periodista.

PUBLICITAT

‘Bon dia Tarragona’ és el programa diari d’actualitat i d’entrevistes de Ràdio Ciutat de Tarragona presentat pel periodista Ricard Lahoz. El ‘Bon Dia Tarragona’ us acompanyarà cada jornada per prendre el pols a l’actualitat de la ciutat de Tarragona amb un convidat o convidada que passarà per l’espai d’entrevista. I ho faran per abordar temes ben diversos: política, cultura, societat, economia, esport… Tot plegat, amb els seus protagonistes.

El minut a minut de l’entrevista a Carles Cortès, periodista

1:50 Estava estudiant a la facultat i vaig veure un cartell que deia que es buscava gent per col·laborar en una emissora de ràdio a Tarragona i així va començar. Quan ho vaig decidir em vaig trobar amb tú.

4:15 Jo des de petit sempre m’han agradat els castells. Evidentment a Tarragona hi anava amb la meva germana i hi veia els castells. Preguntes, busques inquietuds, i l’altra el futbol perquè que una passió sigui la teva professió és el millor que et pot passar.

7:35 Per mi la ràdio tecnològicament és el que més ha canviat. Tècnicament era una bogeria.

9:15 Les dues coses tenen grans moments. EL moment del Concurs de Castells, per mi és l’espectacle més gran de participar. Ja no només personalment sinó com equip. El que passa que no puc renunciar a un equip de futbol.

10:55 L’àmbit casteller ha tingut un in crescendo bestial i tinc la sensació que encara arribarem més lluny. Segons quines combinacions són inimaginables. Una de les sorts que he tingut és posar veu a alguns moments com aquests.

11:45 Un estancament per part del Nàstic. Hem tingut ascensos històrics. I tinc la sensació que el Nàstic està com als 90. Aquesta temporada estem lluitant per ascendir a segona però tinc la sensació que estem als 90 però espero que passi el mateix, que estiguem a Segona i podem pujar a Primera Divisió.

13:25 Aquest moment m’emociona completament. Crec que és el màxim que farem. Va ser profundament emocionament. És el tema més emotiu de la meva vida seguríssim.

17:25 Arribar a la tele va ser adaptar-se. Vam seure i vam veure un projecte que va néixer allà. Si ara escoltessim una transmissió castellera del 2014 a ara ha evolucionat molt.

21:30 És un projecte especial. Primer em vaig apuntar per un friki de la ràdio, que es diu Quim Espinosa, que ens planteja i diu: per què no fem això. Quan l’Albert diu que el futur va per aquí, m’implico pels dos.

23:55 Hi ha moments que la gent de Tarragona buscarà les nostres emissores, les de Tarragona. Però si vull escoltar el que passa a casa meva, qui millor m’explicarà un gran èxit o què he de fer és la ràdio local.

25:25 No el narraré, però un dia el Nàstic voldria que arribés a Europa. I sinó, que una colla guanyi el concurs de castells.

PUBLICITAT