#BonDiaTGN | Entrevista a Jordi Cartañà, periodista SER Tarragona-Reus

Jordi Cartañà: “Em considero un animal de l’entreteniment a la ràdio”

“Em considero un animal de l’entreteniment a la ràdio”. Així de clar s’autodefineix el radiofonista Jordi Cartañà, que acumula 35 anys de trajectòria, 20 dels quals a SER Tarragona-Reus. Aquesta setmana, Cartañà ha estat el convidat al cicle d’entrevistes de Ràdio Ciutat de Tarragona per celebrar els 10 anys de l’emissora i el centenari de la ràdio a Catalunya.

PUBLICITAT

Aquest montblanquí va començar a l’emissora del seu poble, que va arribar a dirigir, però ha passat pels estudis de Catalunya Ràdio, RAC1 i Ràdio Sabadell abans de ser la veu més coneguda de la SER a les comarques tarragonines. Durant més de 10 anys ha fet informatius, però la seva veritable passió és conduir magazines amb moltes dosis d’entreteniment.

Des del 2004 dirigeix un programa diari magazine amb visió metropolitana per superar les històriques batalles entre Reus i Tarragona. Cartañà reconeix que l’històric programa El Terrat dirigit per Andreu Buenafuente va ser un mirall en els seus inicis amb l’espai ‘El Pati’ a Ràdio Montblanc.

Diu que ser de Montblanc i viure a la capital de la Conca de Barberà li ha estalviat moltes polèmiques relaciones amb Tarragona i Reus

Jordi Cartañà considera que la ràdio viu un bon moment perquè s’ha sabut adaptar a les circumstàncies de cada moment.

Tot i així, creu que a la ràdio de proximitat li falta personal per poder oferir continguts més creatius. De cara a la pròxima temporada ja està pensant en nous formats.

PUBLICITAT