#BonDiaTGN | Entrevista a Tere Ortega, periodista de Tarragona Ràdio

Aquest divendres al ‘Bon Dia Tarragona’, entrevistem a Tere Ortega, periodista de Tarragona Ràdio.

PUBLICITAT

‘Bon dia Tarragona’ és el programa diari d’actualitat i d’entrevistes de Ràdio Ciutat de Tarragona presentat pel periodista Ricard Lahoz. El ‘Bon Dia Tarragona’ us acompanyarà cada jornada per prendre el pols a l’actualitat de la ciutat de Tarragona amb un convidat o convidada que passarà per l’espai d’entrevista. I ho faran per abordar temes ben diversos: política, cultura, societat, economia, esport… Tot plegat, amb els seus protagonistes.

El minut a minut de l’entrevista a Tere Ortega, periodista de Tarragona Ràdio.

1:35 La ràdio representa una part molt important de la meva vida.

2:45 Te dona una seguretat amb aquests 30 anys d’experiència en un mateix mitjà. Estic molt a gust a Tarragona Ràdio i aquesta llarga experiència dona seguretat i em fa perdre les ganes de seguir innovant i aprenent.

3:30 Les dificultats són no arribar a tot arreu i també als polítics. Arribar a aquella població que potser no està acostumada a escoltar Tarragona Ràdio. És aquella espineta que tinc, no arribar com m’agradaria a tota la població.

5:30 A nivell personal destacaria l’ascens del Nàstic a la primera divisió. A nivell d’informatius destacaria molt l’explosió d’IQOXE, però per la situació que es va donar. També els aldarulls post-sentència.

6:45 El desdoblament de la nacional, de l’autopista gratuïta i que ha marcat professionalment.

9:20 Recordo una feina de creixement professional i personal molt important. Era gairebé treballar tota la setmana durant les 24 hores. Tothom tenia una feina clara per fer. Ha sigut potser el treball més coral de l’emissora.

12:00 Em truquen i havien anunciat una explosió. Vam obrir micro sense tenir informació. Recordava que obria telèfons. Jo vaig pensar en ells i vam dir obrim telèfons i vam teixir la notícia i ompliem de connexions com la de Jordi Blanch.

13:45 Nosaltres teníem la informació de l’alcalde Pau Ricomà, que hi havia una persona morta a casa seva. A partir d’aquí, l’hermetisme de la Generalitat que prioritzava les ràdio generalistes.

15:30 Crec que el tracte dels companys periodistes jo soc un més. No em sento una pionera perquè no en soc conscient. Jo ara per ara no em sento ni em sento un bitxo raro en aquest molt del futbol.

17:45 Allí es va obrir el debat de si jo havia de fer les retransmissions o no. Potser és el moment on el món de l’esport continuava sent per homes.

22:50 M’agrada molt les retransmissions de Santa Tecla o els pregons perquè són moments feliços. Les de Setmana Santa també m’agraden perquè aprens molt. I altres retransmissions, doncs la visita a la presó de Tarragona.

24:00 Estimula i agafa idees. Tots som uns bojos de la comunicació. Tots estem a la mateixa guerra. Estimula i aprens dels altres mitjans. Jo capto idees de la resta de ràdios.

24:45 La ràdio ha de jugar el mateix paper que pel que ha estat inventada. A la gent l’interessa si la Farmàcia de guàrdia obre els diumenges.

25:45 A nivell esportiu que el Nàstic puja a primera divisió.

PUBLICITAT