#BonDiaTGN | Entrevista a Alba Porta, coordinadora de xarxes socials URV i Sandra Palou, alumna URV

Aquest divendres al ‘Bon Dia Tarragona’ entrevistem a Alba Porta, coordinadora de xarxes socials de la Universitat Rovira i Virgili i a Sandra Palou, alumna de la URV.

PUBLICITAT

‘Bon Dia Tarragona’ és el programa diari d’actualitat i d’entrevistes de Ràdio Ciutat de Tarragona, presentat pel periodista Ricard Lahoz. Us acompanyarà cada jornada per prendre el pols a l’actualitat de la ciutat de Tarragona amb un convidat o convidada que passarà per l’espai d’entrevista. I ho faran per abordar temes ben diversos: política, cultura, societat, economia, esport… Tot plegat, amb els seus protagonistes.

El minut a minut de l’entrevista a Alba Porta i Sandra Palou

Alba Porta (1:27): “La idea neix de detectar que TikTok és una de les xarxes amb més creixement i on s’hi troba el públic universitari. La forma d’informar-se de les noves generacions és diferent i si la universitat hi vol arribar s’ha d’adaptar”.

Albar Porta (2:42): “Primer vam buscar exemples d’altres universitats catalanes. Analitzant tot el panorama vam definir la nostra estratègia a TikTok. Teníem molt clar que el contingut no podia ser el mateix que a Instagram o Twitter. TikTok té el seu propi codi i llenguatge”.

Alba Porta (3:55): “Vam veure que necessitàvem la participació de persones habituades al codi i volem incorporar estudiants de Comunicació Audiovisual. Vam obrir una convocatòria de dues places”.

Sandra Palou (4:40): “Em presento a la convocatòria perquè penso que és una bona iniciativa i trobo que és positiu que la universitat obri un canal dirigit especificament al públic jove”.

Sandra Palou (5:39): “La Núria i jo anem bastant en pack. Quan comences un projecte costa saber per on tirar. No tens algo anterior amb el qual comparar”.

Alba Porta (6:34): “Volem mostrar la realitat de la universitat però també aportar informació de valor. Com elles conexien molt bé la plataforma i què pot funcionar, fan propostes i veiem com encaixen. És molt important les idees que aporten i es duen a terme”.

Alba Porta (8:03): “Són continguts divulgatius sobre la universitat. Volem ensenyar aspectes de la universitat amb un toc d’humor i entreteniment. Busquem les dues vessants”.

Sandra Palou (9:26): “Si hi hagués una fórmula de l’exit tothom la faria servir. Al perfil de la URV cal trobar la línia entre l’entreteniment i l’educació. El que funciona més es posar gent a la pantalla”.

Sandra Palou (10:50): “El contingut no ha de ser molt llarg i t’ha d’enganxar des del principi 1 minut seria l’ideal. Estem publicant dos TikToks a la setmana”.

Alba Porta (12:20): “Estem molt al principi, fa un mes que vam començar. Tot és nou per tots, estem experimentant”.

Alba Porta (15:10): “TikTok és una de les xarxes més interactives. Ara hem arribat als 300 seguidors”.

Sandra Palou (15:57): “La gent que no té TikTok no sap ben bé què és. És una xarxa molt àmplia i molt personalitzada. Et surt el contingut que tu consumeixes”.

Alba Porta (17:24): “Hem de ser a TikTok perquè és on està el nostre públic”.

PUBLICITAT