#BonDiaTGN | Entrevista a Amanda Pérez, coordinadora Biblioteca de les coses de Tarragona

Aquest dijous al ‘Bon Dia Tarragona’, entrevistem a Amanda Pérez, coordinadora Biblioteca de les coses de Tarragona.

PUBLICITAT

‘Bon dia Tarragona’ és el programa diari d’actualitat i d’entrevistes de Ràdio Ciutat de Tarragona presentat pel periodista Ricard Lahoz. El ‘Bon Dia Tarragona’ us acompanyarà cada jornada per prendre el pols a l’actualitat de la ciutat de Tarragona amb un convidat o convidada que passarà per l’espai d’entrevista. I ho faran per abordar temes ben diversos: política, cultura, societat, economia, esport… Tot plegat, amb els seus protagonistes.

El minut a minut de l’entrevista a Amanda Pérez, coordinadora Biblioteca de les coses a Tarragona

1:35 Funciona com funciona una biblioteca de llibres. Fa uns dies que ho fem a través de la web. Fen-te soci pots participar a les activitats que fem.

2:15 Ha sigut un any d’explicar que és la Biblioteca de les Coses.

4:15 Un dels objectius és apoderar les persones per saber que hem de donar una segona vida a les coses.

8:35 El producte estrella serien les crosses o eines per fer mudances.

9:10 Jo crec que una de les coses que hem pensat és tenir algunes coses per les entitats. Per si volen fer una paella o tenir un altaveu gran i després amb material esportiu o d’excursionisme

10:15 Són persones ja mentalitzades i que trenquen amb la idea que les persones han de ser super autònomes i que has de tenir de tot.

11:45 Ens han premiat i estem super contentes. És un reconeixement, és una mica que estem enamorades d’aquest projecte, sempre ha vingut molta gent i cal un canvi d’hàbits. Cal picar molta pedra.

13:15 Ja no som una agència de comunicació a l’ús i som capaces de fer canviar el món.

PUBLICITAT