#BonDiaTGN | Entrevista a Anna Maria Asamà

La tarragonina Anna Asamà, medalla al treball President Macià

La tarragonina Anna Maria Asamà rebrà la medalla al treball President Francesc Macià que atorga el govern de la Generalitat. Asamà és graduada social i va ser la presidenta del Col·legi de Graduats Socials de Tarragona durant vuit anys, entre el 2012 i el 2020.

PUBLICITAT

La distinció del govern català reconeix la seva trajectòria professional. En una entrevista al programa ‘Bon dia Tarragona’ de Ràdio Ciutat de Tarragona, Asamà es mostra molt satisfeta per aquest reconeixement perquè està vinculat a la seva feina i passió, i representa al col·lectiu de graduats socials de la demarcació.

Asamà assegura que la professió (amb uns 500 graduats socials a les comarques de Tarragona) ha guanyat en coneixement i prestigi entre la població, i és indispensable en el món laboral que enllaça empreses i treballadors.

Entre les fites destacades al capdavant del Col·legi de Graduats Socials hi ha les Jornades de Dret del Treball i Seguretat Social de Tarragona que s’han consolidat com una cita anual de referència a l’Estat espanyol.

PUBLICITAT