#BonDiaTGN | Entrevista a Berni Álvarez, conseller d’Esports i Ensenyament Tarragona

El Palau d’Esports Catalunya arriba quasi al ple rendiment

El Palau d’Esports Catalunya arribarà aquest 2024 gairebé al ple rendiment pel que fa a ocupació. Un cop instal·lat el parquet, el recinte ofereix moltes possibilitats per acollir competicions de tota mena.

PUBLICITAT

Aquest estiu, per exemple, el Palau de l’Anella Mediterrània estarà molts dies ple amb clubs i esportistes de fora que venen a fer pretemporada o campus internacionals. I de cara a últim trimestre de l’any, el conseller d’Esports de l’Ajuntament, Berni Álvarez, avança a Ràdio Ciutat de Tarragona que hi haurà tres competicions nacionals en els àmbits del bàsquet, la gimnàstica i les arts marcials.  Una aposta d’Álvarez que ha volgut destacar en una entrevista al programa ‘Bon dia Tarragona’.

El conseller d’esports és partidari que el Palau sigui a mig termini l’escenari dels partits del Volei Sant Pere i Sant Pau i el Club Basquet Tarragona si estan a la Superlliga 1 i a la Lliga LEB, respectivament. Creu que els donaria més visibilitat i podrien captar més patrocinadors. Berni Álvarez reconeix que seria el panorama ideal per una ciutat de les dimensions de Tarragona si, a més, el Nàstic s’hi suma pujant a 2a Divisió.

Dins de l’Anella Mediterrània, Álvarez també remarca les millores realitzades al velòdrom i el procés de licitació en marxa per obrir una guingueta que pugui oferir aviat un servei de qualitat als clubs, seguidors i ciutadania que faci ús del recinte.

I de la resta de la ciutat, la conselleria d’esports se centra en les millores de tots els camps de futbol municipals i reformes d’eficiència energètica piscines i pavellons.

AQUÍ POTS MIRAR I ESCOLTAR L’ENTREVISTA ÍNTEGRA

PUBLICITAT