#BonDiaTGN | Entrevista a Cecília Mangini, consellera d’Igualtat, i Melissa Albiar, coordinadora del SIAD

Aquest dimarts al ‘Bon Dia Tarragona’, entrevistem a Cecília Mangini, consellera d’Igualtat, i Melissa Albiar, coordinadora del Servei d’Informació i Atenció a les Dones.

PUBLICITAT

‘Bon dia Tarragona’ és el programa diari d’actualitat i d’entrevistes de Ràdio Ciutat de Tarragona presentat pel periodista Ricard Lahoz. El ‘Bon Dia Tarragona’ us acompanyarà cada jornada per prendre el pols a l’actualitat de la ciutat de Tarragona amb un convidat o convidada que passarà per l’espai d’entrevista. I ho faran per abordar temes ben diversos: política, cultura, societat, economia, esport… Tot plegat, amb els seus protagonistes.

El minut a minut de l’entrevista a Cecília Mangini, consellera d’Igualtat, i Melissa Albiar, coordinadora del Servei d’Informació i Atenció a les Dones

1:10 A pas ferm es un homenatge al moviment feminista i sobretot no donar un pas enrere de la lluita feminista.

1:45 És important i una data assenyalada, el món segueix sent un món patriarcal.

2:25 Volem promoure actes dirigits a la dona i que posin en valor l’agenda feminista. També hi ha actes en la dona rural

4:45 Destacaríem totes. Hi ha una exposició a la sala de l’antic ajuntament. El 6 de març donem els punts de llibre de les dones tarragonines. Encara no donem a conéixer les dones, però són tres.

10:55 Un dels objectius és potenciar el SIAD, té un lloc per les dones que van amb els seus fills mentre exposen la seva problemàtica. Amb psicòloga i jurista i donem un assessorament i que pugui fer això de manera gratuïta.

11:55 Farem el Festival TETA que hem de potenciar i consolidar, serà feminista com sempre i hi haurà espai de reflexió però sobretot de diversió.

13:10 Tenim allà el nostre despatx i la sala d’atenció i mereix tenir aquest espai. Estem ara a la plaça de la Font.

13:40 Al servei som tres tècniques i fem una coordinació interna cap al suport psicològic o si és més de serveis judicials tenim a la jurista i fem aquest acompanyament entre les tres.

17:25 La gent pot contactar amb nosaltres a través del mail siad@tarragona.cat i també poden fer les seves consultes a través del whatsapp.

PUBLICITAT