#BonDiaTGN | Entrevista a Guillem Rius i Tina Reig, tècnics de Cultura de l’Ajuntament de Tarragona

Una vintena d’espectacles, a punt pel festival Camp de Mart

Una òpera, tres concerts simfònics, un muntatge teatral, quatre espectacles de circ i onze concerts de música moderna. En total, 20 espectacles que configuren la cartellera del Festival Camp de Mart que organitza per aquest estiu l’àrea de Cultura de l’Ajuntament de Tarragona. De la vintena de propostes, 6 són de nova creació i 2 són estrenes. El festival a més compta amb la participació de 3 companyies tarragonines.

PUBLICITAT

Els espectacles de gran format i adreçats a un públic més nombrós ompliran el teatre auditori les nits del cap de setmana. Les propostes de circ per a tota la família es programen les tardes de divendres, i la projecció de tres pel·lícules en versió original tindran el seu espai les nits de divendres. Pel que als concerts de petit format, el cicle Refugi Sonor ocuparan les nits de dijous a l’Espai Bar, al costat de l’auditori.

En una entrevista al ‘Bon dia Tarragona’, de Ràdio Ciutat de Tarragona, el programador cultural Guillem Rius destaca que aquest estiu consoliden l’estructura creada les darreres edicions.

El festival arrencarà divendres 28 de juny amb l’òpera ‘La Traviata’, una producció tarragonina liderada del baríton Àngel Òdena.

A més dels espectacles al Camp de Mart, el cicle En Dansa oferirà actuacions a l’espai natural de l’Anella Verda, Mas d’en Sorder. I el cicle Cultura en Família portarà espectacles de màgia, circ, humor i música a diferents espais de la ciutat.

Tots els detalls del festival d’estiu els podeu trobar a la pàgina web agenda.tarragona.cat

MIRA I ESCOLTA AQUÍ L’ENTREVISTA ÍNTEGRA

PUBLICITAT