#BonDiaTGN | Entrevista a Jesus Vilamajó, director del Festival SCAN

‘Bon dia Tarragona!’ Aquest és el programa diari d’actualitat i d’entrevistes de Ràdio Ciutat de Tarragona presentat pel periodista Ricard Lahoz. El ‘Bon Dia Tarragona’ us acompanyarà cada jornada per prendre el pols a l’actualitat de la ciutat de Tarragona amb un convidat o convidada que passarà per l’espai d’entrevista. I ho faran per abordar temes ben diversos: política, cultura, societat, economia, esport… Tot plegat, amb els seus protagonistes.

PUBLICITAT

Avui, entrevistem a Jesus Vilamajó, director del Festival de fotografia SCAN de Tarragona.

El minut a minut de l’entrevista a Jesús Vilamajó, director del Festival de fotografia SCAN de Tarragona

Jesús Vilamajó (1:41): “Després d’un moment de crisi, l’SCAN s’ha afegit com una proposta cultural i s’ha consolidat com un gran festival de Catalunya.”

Jesús Vilamajó (2:28): “El 2018 – 2019 es plantejava que l’SCAN fos anual per motius polítics, econòmics i que la marca de l’SCAN costava molt que es pogués moure. Els ajuntaments es mouen en pressupostos anuals i tenen poc marge de maniobra.

Jesús Vilamajó (5:04): “Nosaltres hem continuat la linia amb el talent latent com a linia principal del festival. La novetat és que hem obert una linia pública perque la gent pugui presentar els seus treballs i seleccionar-los.”

Jesús Vilamajó (6:54): “Tenim un artista palestí que ens presenta una visió del què passa a Gaza els darrers 15 anys i hem de tenir en compte que aquest artista ha hagut de sortir de la seva zona per poder portar-nos la seva feina.”

Jesús Vilamajó (9:14): “Era important tenir artistes nord africans que es podrà veure al Mèdol fins al 14 i 15 de gener i inaugurarem el 24 de novembre. Una exposició molt important del Festival SCAN que fem amb el Museu d’Art Modern.”

Jesús Vilamajó (13:01): “Hem posat en marxa diverses activitats i que s’ha iniciat i s’han fet més de 2 milions de fotografies de l’arxiu comarcal i després de tot el que han estat dient, faran la presentació dels treballs que han fet.”

PUBLICITAT