#BonDiaTGN | Entrevista a Joan Negrié, actor i promotor de ‘Cap butaca buida’

Aquest dijous al ‘Bon Dia Tarragona’, entrevistem a Joan Negrié, actor i promotor de ‘Cap butaca buida’.

PUBLICITAT

‘Bon dia Tarragona’ és el programa diari d’actualitat i d’entrevistes de Ràdio Ciutat de Tarragona presentat pel periodista Ricard Lahoz. El ‘Bon Dia Tarragona’ us acompanyarà cada jornada per prendre el pols a l’actualitat de la ciutat de Tarragona amb un convidat o convidada que passarà per l’espai d’entrevista. I ho faran per abordar temes ben diversos: política, cultura, societat, economia, esport… Tot plegat, amb els seus protagonistes.

El minut a minut de l’entrevista a Joan Negrié, actor i promotor de ‘Cap butaca buida’

1:10 És una notícia fabulosa i un exitàs vendre 60.000 entrades per un sol dia és un èxit.

2:15 Vam trucar als teatres de Catalunya i tothom que volgués adherir-se, per poder celebrar el dia 16 el Dia Nacional del Teatre. Intentarem que el Dia 27 tothom celebri en Dia Internacional del Teatre com vulgui, i per tant volíem fer algo tots junts.

4:30 Això no és flor d’un dia. Això neix per quedar-se. Aquestes xifres són un rècord absolut i encara queden molts teatres per adherir-s’hi. I hem d’aconseguir que tots estiguin adherits. Cada sala programa el que vol.

9:15 Per aquest dissabte tenim un espectacle multipremiat que es diu ‘El gegant del pi’. Un espectacle autobiogràfic. És un espectacle meravellós.

11:00 Tarragona està donant-nos suport a la Trono. I el dia 16 la ciutat ens recolzarà.

11:25 Nosaltres no volem fer un 2×1. És el dia nacional del Teatre que la gent ha de venir perquè sí. La gent ha de conscienciar-se. Donar feina tant a les companyies, com a la restauració com a tot.

14:30 Quan surti d’aquí tindré una reunió amb El Magatzem. Per sort treballem amb molta coordinació i amistat. Intentarem que la 24/25 la fem allà, per poder fer que la Trono no es mori aquí i que poguem mantenir la subvenció amb aquesta exhibició.

19:15 LI hem donat una volta, però el proper FITT serà molt xulo, i sembla que seguim amb el suport de les administracions i dels privats i per tant podrem fer algo gran.

PUBLICITAT