#BonDiaTGN | Entrevista a Jordi Tous, degà de la facultat de Ciències de la Educació i Psicologia

Aquest dilluns al ‘Bon Dia Tarragona’, entrevistem a Jordi Tous, degà de la facultat de Ciències de la Educació i Psicologia.

PUBLICITAT

‘Bon dia Tarragona’ és el programa diari d’actualitat i d’entrevistes de Ràdio Ciutat de Tarragona presentat pel periodista Ricard Lahoz. El ‘Bon Dia Tarragona’ us acompanyarà cada jornada per prendre el pols a l’actualitat de la ciutat de Tarragona amb un convidat o convidada que passarà per l’espai d’entrevista. I ho faran per abordar temes ben diversos: política, cultura, societat, economia, esport… Tot plegat, amb els seus protagonistes.

El minut a minut de l’entrevista a Jordi Tous, degà de la facultat de Ciències de la Educació i Psicologia

1:10 La remodelació suposa una feinada important perquè treiem i reubiquem l’estudiantat en altres aules.

2:55 En principi les noticies que tenim és que no s’ajorna el projecte del Campus Catalunya. En un primer moment no hi havia els recursos suficients.

3:20 Són uns 100MEUR i al mes de juny juliol farem el buidatge de l’edifici i farem el trasllat de molt de l’audiovisual per fer front a això. Estaria enllestit cap al febrer de 2026.

5:50 Estem bellugant uns 1.500 estudiants.

9:00 Van els de doble grau i els de primer de psicologia. El que arriba a tercer s’ajunten tots i són un grup nombrós.

9:45 Primer s’ha d’ignifugar tot l’estructura metàl·lica i després ja entrarem en elements com les tarimes, transformar les aules a nivell acústic, millorar l’accessibilitat i després tot el tema energètic.

12:50 Estem en un campus malgrat l’edifici estigui una mica apartat. Tenim oficina logística. La gran contraprestació és que tindrà una sala d’actes, un espai nou i el desavantatge que gairebé mor d’èxit quan es comença a fer servir.

14:30 Gairebé omplim els graus, però on volem creixer és en professorat. Professorat permanent que estigui en plantilla.

PUBLICITAT