#BonDiaTGN | Entrevista a Josep Baiges, periodista

“La ciutat de Reus no s’explica sense la ràdio”

Des de petit volia treballar a Ràdio Reus. I ho va aconseguir. Primer a la ràdio fórmula musical de Los 40 i després a l’emissora convencional fent informatius i, durant 10 temporades, el magazine ‘Viure Reus’. Després, Josep Baiges ha passat per Canal Reus TV, la Cambra de Comerç i ara és al govern de l’ajuntament de la capital del Baix Camp.

PUBLICITAT

El comunicador reusenc ha estat convidat al cicle d’entrevistes de Ràdio Ciutat de Tarragona per celebrar els 10 anys de l’emissora i el centenari de la ràdio a Catalunya. Assegura que la ràdio és la seva vida i que guarda grans records d’aquella etapa que li va servir per viure la ciutat amb intensitat.  Baiges considera que Reus no s’entén sense la presència de la ràdio.

A l’emissora, Josep Baiges va realitzar multitud d’iniciatives de caire ciutadà, va ser l’autor de la ‘Crònica Sentimental de Ràdio Reus’, un doble CD que recull més d’un centenar de veus de la història de l’emissora. I va protagonitzar una marató de 24 hores de ràdio, acompanyat d’Enric Tricaz i Joan Ramon Mestre.

Ara troba a faltar hores d’emissió local i creu que el panorama comunicatiu reusenc s’ha empobrit. Però també afirma que la situació és reversible i que l’exemple de Ràdio Ciutat de Tarragona ho demostra. Baiges afirma que vol acabar la seva trajectòria professional tornant a fer ràdio.

MIRA I ESCOLTA AQUÍ L’ENTREVISTA ÍNTEGRA

PUBLICITAT