#BonDiaTGN | Entrevista a Josep M. Arias i Tomàs Carot, presentadors del nou pòdcast “Distàncies Curtes”

‘Bon dia Tarragona!’ Aquest és el programa diari d’actualitat i d’entrevistes de Ràdio Ciutat de Tarragona presentat pel periodista Ricard Lahoz. El ‘Bon Dia Tarragona’ us acompanyarà cada jornada per prendre el pols a l’actualitat de la ciutat de Tarragona amb un convidat o convidada que passarà per l’espai d’entrevista. I ho faran per abordar temes ben diversos: política, cultura, societat, economia, esport… Tot plegat, amb els seus protagonistes.

PUBLICITAT

Parlem en aquest programa amb els periodistes Josep Maria Arias i Tomàs Carod, conductors i presentadors del pòdcast “Distàncies Curtes”, una nova proposta que s’estrenarà aquesta pròxima setmana a Ràdio Ciutat de Tarragona al voltant de la situació del Camp de Tarragona com una regió metropolitana conjunta. Passat recent, present i futur.

ELS TITULARS DEL PROGRAMA

  • Josep Maria Arias, periodista i un dels presentadors del pòdcast: “Tindrà dos eixos aquest programa: ‘distàncies curtes’ amb els convidats i convidades, amb vinculació al Camp de Tarragona, buscant converses de confiança i proximitat. I també les distàncies curtes que pensem que existeixen al territori i entre els municipis del territori, amb la voluntat de demostrar que no hi ha diferències insalvables entre aquests.”
  • Josep Maria Arias, periodista i un dels presentadors del pòdcast: “Tenim el repte de buscar convidats que siguin una representació de la realitat, intentant combinar procedència geogràfica, gèneres, activitats, perfils, visions… Demostrar que s’han fet coses els últims anys, amb persones amb trajectòria, i també demostrar que hi ha projectes a futur, amb persones joves que tenen coses a dir.”
  • Tomàs Carod, periodista i un dels presentadors del pòdcast: “Som d’una generació de paper i tenim al cap la idea de fer un llibre a partir d’aquesta proposta. Ens permetrà deixar constància de tot plegat, més enllà de poder accedir-hi en format digital. El llibre no necessàriament ha de ser una reproducció idèntica, sinó una font d’informació més per consultar.”
  • Josep Maria Arias, periodista i un dels presentadors del pòdcast: “Ens hem de treure la pols del damunt. Hem vist moltes iniciatives que s’han quedat a la cuneta i volem que en aquest espai puguem parlar de totes aquestes, sense por, i aprendre dels errors. No volem ser hostes dels assumptes polítics.”
PUBLICITAT