#BonDiaTGN | Entrevista a Meritxell Garcia, cap Màrqueting URV

Aquest divendres al ‘Bon Dia Tarragona’, entrevistem a Meritxell Garcia, cap de Màrqueting de la Universitat Rovira i Virgili.

PUBLICITAT

‘Bon dia Tarragona’ és el programa diari d’actualitat i d’entrevistes de Ràdio Ciutat de Tarragona presentat pel periodista Ricard Lahoz. El ‘Bon Dia Tarragona’ us acompanyarà cada jornada per prendre el pols a l’actualitat de la ciutat de Tarragona amb un convidat o convidada que passarà per l’espai d’entrevista. I ho faran per abordar temes ben diversos: política, cultura, societat, economia, esport… Tot plegat, amb els seus protagonistes.

El minut a minut de l’entrevista a Meritxell Garcia, cap Màrqueting URV

1:15 Cal inscriure-s’hi perquè les places són limitades. Expliquem els futurs que poden tenir i sortides professionals i poden parlar amb alumnes dels graus.

2:20 Els estudiants han d’indicar quin centre l’interessa i quin grau l’interessa també per parlar d’aquell grau en concret.

2:50 Hi ha estudiants que ho tenen molt clar i les jornades serveixen per aclarir-ho o per tenir més dubtes perquè no és el que t’imaginaves.

4:40 Hi ha futurs estudiants que comencen a informar-se molt d’hora.

5:05 L’inscripció encara és oberta però alguns centres hauran de tancar els registres i només podem garantir l’entrada si algú altre no s’ha presentat.

Hi ha més de 900 persones inscrites. L’any passat va haver al voltant de 1.200 persones.

8:45 També farem una sessió en línia per explicar els tràmits administratius per arribar a fer la inscripció universitària o altres aspectes d’aquests tràmits que preocupen però que s’han de fer.

10:55 Al darrere hi ha molta feina. L’interés de la universitat és orientar als futurs estudiants. A banda s’organitzen una sèrie de fires. Tenim aquí l’espai de l’estudiant a Valls.

12:20 S’han de registrar a la pàgina web de la Rovira i Virgili.

PUBLICITAT