#BonDiaTGN | Entrevista a Montse García, cap de Polítiques d’Igualtat a Tarragona, Lluís Romero, tècnic del SAI, i Eva Díaz, escriptora

Arriba el Pride Tarragona en un context de defensa dels drets LGTBI

Entre la celebració i la reivindicació. Aquest és l’esperit del primer festival Pride Tarragona que aquest dissabte omplirà d’activitats la plaça Corsini. Una iniciativa del departament de Polítiques d’Igualtat de l’Ajuntament que compta amb la participació de totes les entitats del sector.

PUBLICITAT

El Pride portarà actuacions musicals, show de drags, fira d’entitats i moltes altres propostes per a tots els públics des de les 10 del matí i fins a les 3 de la matinada.

Els organitzadors consideren que el festival suposa un punt d’inflexió, un compromís i una aposta decidida en el suport a la visibilització del món LGTBI. En una entrevista al programa ‘Bon dia Tarragona’ de Ràdio Ciutat de Tarragona, el tècnic Lluís Romero també remarca que la lluita ha de continuar en un context d’amenaces als drets adquirits anys enrere.

Presentació del llibre ‘Buscando a Eva’

En la mateixa línia s’expressa l’executiva madrilenya Eva López, que aquest divendres ve a Tarragona a presentar el seu llibre ‘Buscando a Eva’, el retrat de la seva transició d’home a dona. El canvi de gènere li ha suposat uns anys molt complicats que ja ha superat. Diu que el llibre explica l’experiència d’una dona que neix amb 52 anys i busca el seu lloc al món.

Davant els posicionaments ultres a tota Europa que amenacen drets conquerits, Eva López assegura que cal seguir amb una feina pedagògica, de comunicar i informar al conjunt de la societat.

El llibre ‘Buscando a Eva’ es presenta aquest divendres a les set de la tarda a la sala d’actes de la Cooperativa Obrera.

MIRA I ESCOLTA AQUÍ L’ENTREVISTA ÍNTEGRA

PUBLICITAT