#BondiaTGN | Entrevista a Pau Ricomà, l’alcalde de Tarragona

Arrenquem una nova temporada del Bon dia Tarragona amb l’entrevista a l’alcalde de la ciutat, Pau Ricomà, després d’un estiu intens a nivell social, polític i cultural, encara amb Santa Tecla al record i amb la mirada posada a les futures eleccions.

L’entrevista en titulars

PUBLICITAT

“Aquesta Santa Tecla ha sigut la vegada que Catalunya més ens ha mirat i el concurs ha sigut la cirereta de la celebració”.

“Els projectes de la ciutat de repòs i vacances o el Joan XXIII no perillen amb la crisi de govern, nosaltres serem exigents perquè s’aconsegueixin”.

En referència a l’episodi de males olors: “el PLASEQTA hauria de ser més sensible i tenir en compte les sensacions de la ciutadania a l’hora d’explicar les coses”.

“Hem aconseguit recuperar els carrers amb una pluja fina, però constant i la ciutat torna a estar viva a poc a poc”.

“Els Nex Generation no són gratuïts perquè han suposat la despesa de l’IVA i una gran implicació de tots els departaments per complir el calendari”.

“Que s’apliqui el sistema d’avisos SMS és una de les grans fites d’aquest mandat i és molt important per a la ciutadania que funcioni bé”.

“La neteja de Tarragona de clarobscurs, hi ha mancances, però també hi ha hagut èxit en el tema dels abocadors i hem avançat en la recollida selectiva. Tot i això, la zona del centre encara té molts problemes”.

“Els mesos vinents seran els d’executar totes les obres que tenim en marxa durant els darrers dos anys i continuar treballant perquè la ciutat es dinamitzi”.

“Nosaltres parlarem amb tothom per negociar, però tenim un pacte sòlid amb Junts i la CUP i serà amb ells amb qui redactarem els pressupostos”.

“Cal un pla director per tenir cura de l’amfiteatre, tot i això, s’han assolit grans actuacions en aquest monument que és la joia de la corona del patrimoni tarragoní”.

“En principi no està previst un augment dels impostos, però sabem que per obligacions de la Unió Europea en algun moment haurà de pujar la taxa de la brossa”.

“La ciutat no s’ha aturat malgrat no tenir els pressupostos aturats, pel 2023 negociarem uns pressupostos de govern amb els socis indispensables d’En Comú Podem”.

PUBLICITAT