#BonDiaTGN | Entrevista a Quico Domènech, periodista

“Tarragona ha estat pionera en la ràdio per internet”

Francesc Domènech ha estat director de Canal Reus TV i del Nou Diari, però la seva trajectòria professional està estretament vinculada a la ràdio, a la SER de les comarques de Tarragona, des de l’any 1983. Va liderar la redacció d’informatius en dues etapes i va viure el moment daurat de Ràdio Reus al costat de joves professionals com Carles Francino, Neus Bonet, Xavier Bas, Xavier Graset o Andreu Buenafuente.

PUBLICITAT

El periodista vallenc ha participat en la sèrie d’entrevistes per celebrar el centenari de la ràdio a Catalunya i els 10 anys de Ràdio Ciutat de Tarragona. Quico Domènech valora molt positivament el moment actual del mitjà i la seva capacitat per innovar, creu que la ràdio local juga un paper imprescindible per vertebrar una comunitat i posa de relleu un fet: Tarragona té el privilegi d’haver estat pionera a l’hora d’impulsar la ràdio per internet amb la posada en marxa, ara fa 10 anys, de Ràdio Ciutat de Tarragona.

Dirigeix la segona temporada de ‘Ràdio Ciutat de Castells’

Domènech considera que la ràdio és el mitjà que millor ha aguantat la crisi que ha patit el sector de la comunicació i ha pogut explorar nous formats d’èxit com el podcast. Els darrers anys, el periodista vallenc s’ha dedicat a la informació castellera. I aquesta temporada, per segon any consecutiu, dirigeix i presenta el programa ‘Ràdio Ciutat de Castells’ a Ràdio Ciutat de Tarragona.

MIRA I ESCOLTA AQUÍ L’ENTREVISTA ÍNTEGRA

PUBLICITAT