#BonDiaTGN | Entrevista a Roger Trillas, president Associació Càmpings Tarragona

Aquest dijous al ‘Bon Dia Tarragona’, entrevistem a Roger Trillas, president Associació Càmpings Tarragona.

PUBLICITAT

‘Bon dia Tarragona’ és el programa diari d’actualitat i d’entrevistes de Ràdio Ciutat de Tarragona presentat pel periodista Ricard Lahoz. El ‘Bon Dia Tarragona’ us acompanyarà cada jornada per prendre el pols a l’actualitat de la ciutat de Tarragona amb un convidat o convidada que passarà per l’espai d’entrevista. I ho faran per abordar temes ben diversos: política, cultura, societat, economia, esport… Tot plegat, amb els seus protagonistes.

El minut a minut de l’entrevista a Roger Trillas, president Associació Càmpings Tarragona.

1:10 Molts càmpings acaben d’obrir i els primers dies amb més ocupació arriben a Setmana Santa.

1:25 Normalment no hi ha plena ocupació quan cau a principis de març, al contrari que passa a l’abril. Però enguany tenim més reserves, de dijous a diumenge tindrem més bona ocupació. L’any passat vam tenir millor ocupació els dies previs. Les reserves d’últimes hores podrien arribar a fer plena ocupació.

3:45 A l’agrupació de càmpings tots estem a primera línia de platja i no deixem de tenir al client de sol i platja. Els càmpings, tots disposem de la zona de la desembocadura del Gaià, o del bosc de la Marquesa. Els clients busquen cada vegada més naturalesa.

5:05 L’any passat es va estabilitzar l’estada mitjana i van pujar les pernoctacions. Enguany esperem dades molt semblants al 2023.

8:05 Des del Covid, el boom de l’autocaravana. Molts clients han apostat per comprar i els concessionaris tornen a vendre i és una manera molt pràctica de fer vacances.

10:45 Cada vegada va pujant la xifra minúscula de mica en mica.

11:15 La sorpresa de l’any passat va ser el sorpasso dels alemanys als holandesos. Vam veure un augment i la tendència del 2024 segueix en aquest augment.

12:00 Nosaltres som pioners en apostar per energies renovables. Vam començar ràpidament a posar plaques solars per l’aigua calenta. Mirem d’estalviar i aprofitar els recursos hídrics i estem enllestint projectes per reprofitar les aigües grises.

13:40 Quan hi ha temporals, les platges tornen a regenerar-se i es fan algunes intervencions que ajuden a que es regeneri. Pensem que sempre hi ha hagut temporals i s’ha d’actuar d’una manera per tal que pugui continuar havent activitat turística.

15:10 Estem molt contents amb les iniciatives que està tenint l’Ajuntament. La promoció turística ens satisfà i ajuda que la ciutat tingui més visitants i nosaltres més clients.

PUBLICITAT