#BonDiaTGN | Entrevista a Sandra Ramos, consellera de Cultura i Festes de Tarragona

Aquest dilluns al ‘Bon Dia Tarragona’, entrevistem a Sandra Ramos, consellera de Cultura i Festes de Tarragona.

PUBLICITAT

‘Bon dia Tarragona’ és el programa diari d’actualitat i d’entrevistes de Ràdio Ciutat de Tarragona presentat pel periodista Ricard Lahoz. El ‘Bon Dia Tarragona’ us acompanyarà cada jornada per prendre el pols a l’actualitat de la ciutat de Tarragona amb un convidat o convidada que passarà per l’espai d’entrevista. I ho faran per abordar temes ben diversos: política, cultura, societat, economia, esport… Tot plegat, amb els seus protagonistes.

El minut a minut de l’entrevista a Sandra Ramos, consellera de Cultura i Festes de Tarragona

2:50 Enguany acabem amb aquesta fase d’anàlisi. Si no consultem a tothom és difícil que sigui creïble i després comencem amb tota l’elaboració.

3:30 Jo crec que tenim molta activitat cultural a la ciutat, que és poc coneguda en algunes ocasions i cal fer apostes clares i veure i analitzar els motius.

6:35 El Sona Flamenc hi ha hagut canvi interessant perquè hi ha hagut un director artístic.

7:15 El Dixieland vindrà després de Sant Jordi que va destinat al públic jove i infantil.

9:50 Enguany són uns premis que tenen molt bona salut. El Pin i Soler hem tingut rècord de presentació de projectes. Tenim un premi amb molt de prestigi del sector editorial perquè hi ha un jurat absolutament independent.

11:20 El Concurs de Focs Artificials hi haurà alguna novetat amb un dia extra fora de concurs i un espectacle de drons per persones que tenen sensibilitat acústica.

12:35 El Festival d’estiu del Camp de Mart estem acabant de programar i n’hi haurà un espectacle d’òpera que obre el festival.

15:50 La idea és mantenir l’espai del Parc del Francolí. Hi haurà un altres espai com l’Anella Mediterrània. Hi ha concerts que es poden portar de manera gratuïta però altres és inasumible.

17:50 El Metropol començarà les obres a principis d’abril.

24:15 Tot va més lent del que ens agradaria. L’ajuntament no pot contractar i descontractar la gent quan vol. Torreforta s’està acabant amb el projecte bàsic i haurem de licitar en breu el projecte executiu.

27:00 A Sant pere i Sant Pau tornarem a obrir el punt de lectura per atendre la necessitat que ens traslladen els veïns i veïnes.

27:45 Nosaltres tenim clar que serà Tabacalera, però l’obra la paga l’Estat i la Generalitat és la que ho gestiona. Però encara no hi ha la certificació de que així serà. Sabem que l’Espai on és canviarà i la intenció és que on és ara es converteixi en biblioteca municipal.

PUBLICITAT