#BonDiaTGN | Entrevista a Vicent Fibla, director de Mèdol

Aquest dijous al ‘Bon Dia Tarragona’, entrevistem a Vicent Fibla, director de Mèdol.

PUBLICITAT

‘Bon dia Tarragona’ és el programa diari d’actualitat i d’entrevistes de Ràdio Ciutat de Tarragona presentat pel periodista Ricard Lahoz. El ‘Bon Dia Tarragona’ us acompanyarà cada jornada per prendre el pols a l’actualitat de la ciutat de Tarragona amb un convidat o convidada que passarà per l’espai d’entrevista. I ho faran per abordar temes ben diversos: política, cultura, societat, economia, esport… Tot plegat, amb els seus protagonistes.

El minut a minut de l’entrevista a Vicent Fibla, director de Mèdol

1:05 Hem d’oferir un programa divers.

1:25 La veritat és que no podem permetre’ns un fil temàtic, evidentment sempre hi ha cabuda. Quan intentem centrar-nos en un fil temàtic no donem a basto.

2:55 Hem fet una aposta com la Tabacalera perquè intentem treure profit d’aquelles limitacions. Hem pensat en una proposta que durarà només quatre dies. És una proposta que no cap a casa Canals ni altres espais de Tarragona.

4:35 Perquè és un lloc preciós i que no s’està fent servir. Realment no cabem en un altre espai i són un tipus de propostes que funcionaran en aquell lloc.

8:00 L’espai L és un espai més dinàmic. Ara inaugurem l’exposició d’Aura Roig, artista jove. Ens permet copsar les coses que passen al moment.

9:15 És una línia que ja hauríem d’haver obert. El Med Institut és una idea que estava a l’aire.

11:35 Un centre d’arts no és només expositiu, es poden crear moltes sinergies i hem d’anar explorant tots els camps.

13:00 Hem de transmetre a la població que un centre d’arts no és elitista. Hem de trencar les barreres del que suposa un centre d’arts.

PUBLICITAT