#BonDiaTGN | Entrevista a Víctor Santapau, director Conservatori Música DIPTA, i Laura Abàs, cap d’estudis del Conservatori

El Conservatori de Tarragona celebra 70 anys esperant una nova seu

El professorat i alumnat de l’Escola i Conservatori de Música de la Diputació de Tarragona confia que es trobi una nova seu al més aviat possible. La Casa Montoliu, al carrer de Cavallers, fa anys que s’ha quedat petita per acollir el mig miler d’alumnes i els més de 50 professors que hi ha cada curs. Tant que es veuen obligats a acordar amb altres entitats la cessió d’espais per poder assajar.

PUBLICITAT

En aquest context, el Conservatori celebra els seus 70 anys de trajectòria. I ho fa amb la mirada posada en un canvi d’emplaçament que no està clar del tot, després que la Diputació proposés el trasllat al recinte de la Savinosa. 

El director de l’equipament, Victor Santapau, en una entrevista al programa ‘Bon dia Tarragona’, ha dit que esperen tenir una solució definitiva ben aviat.

Per celebrar els 70 anys, el Conservatori ha organitzat tres concerts gratuïts els dies 12, 19 i 27 d’abril a les tres seus històriques del centre: l’Antic Ajuntament, l’Antiga Audiència i Casa Montoliu. Hi participaran alumnes que fas música de cambra, de diferents nivells i instruments. 

Des de la seva creació, uns 15 mil alumnes han passat per les aules de l’equipament musical. La inversió de molts recursos de la Diputació ha fet possible que avui sigui un centre de referència en l’oferta de grau professional amb 18 especialitats. 

PUBLICITAT