#BonDiaTGN | Estrena de la nova temporada de Ràdio Ciutat de Tarragona

‘Bon dia Tarragona!’ Aquest és el programa diari d’actualitat i d’entrevistes de Ràdio Ciutat de Tarragona presentat pel periodista Ricard Lahoz. El ‘Bon Dia Tarragona’ us acompanyarà cada jornada per prendre el pols a l’actualitat de la ciutat de Tarragona amb un convidat o convidada que passarà per l’espai d’entrevista. I ho faran per abordar temes ben diversos: política, cultura, societat, economia, esport… Tot plegat, amb els seus protagonistes.

PUBLICITAT

I amb aquest primer programa arranquem la temporada 2023-2024 de Ràdio Ciutat de Tarragona, en una nova seu i amb quantitat de propostes de l’emissora que us desgranem i expliquem en aquest ‘Bon Dia Tarragona’.

ELS TITULARS DEL PROGRAMA

  • NOVA TEMPORADA DE RÀDIO CIUTAT DE TARRAGONA

Èric Rosique, director de Ràdio Ciutat de Tarragona: “Arranquem una temporada amb il·lusions renovades en una nova seu i amb moltes novetats en programes i continguts. Volem anar de la mà d’aquesta nova etapa que iniciem”.

Jonay González, responsable de continguts de Ràdio Ciutat de Tarragona, sobre Podcast City: “La principal novetat és que hem volgut arribar i tocar la porta a moltes de les entitats de la ciutat per poder donar veu a tota la població, perquè hi ha moltes històries a explicar”.

  • PROGRAMA ‘CARRER MAJOR’

Miquel Llaberia, conductor de ‘La Furgo’ del Carrer Major: “La meva funció amb La Furgo és sortir al carrer i passar pels municipis del nostre territori per anar a buscar la notícia allà on passa, a més de conèixer propostes i personatges de la zona. És sortir.”

Adrià Recasens, periodista de l’equip de Carrer Major: “Seguim apostant pel format pòdcast. Aquesta temporada fem dues grans apostes: el pòdcast sobre la llengua catalana “Diacrítics” que fan els companys de Ràdio Montblanc i el pòdcast de “Veïns” que fem des de Ràdio Ciutat de Tarragona, buscant conèixer persones de la ciutat i el territori que tinguin coses a explicar.”

  • PROGRAMA ‘RÀDIO CIUTAT DE CASTELLS’

Quico Domènech, director del programa Ràdio Ciutat de Castells, en marxa des de l’inici de la temporada castellera: “És un programa pensat amb la idea de generar un espai on parlar de castells. Busquem reproduir les converses que hi ha als cafès, als bars i les places per comentar la darrera actuació i la que ha de venir.”

  • PROGRAMA ‘LA PARTIDA’

Jordi Nadal, presentador del programa La Partida, sobre jocs de taula i jocs de rol: “Des de la pandèmia hi ha hagut un “boom” amb els jocs de taula. Molts van adonar-se que hi havia més jocs de taula dels que pensaven, i a dia d’avui hi ha força gent interessada.”

PUBLICITAT