#BonDiaTGN | Entrevista a Adrià Recasens, presentador del programa “Les Golfes”

‘Bon dia Tarragona!’ Aquest és el programa diari d’actualitat i d’entrevistes de Ràdio Ciutat de Tarragona presentat pel periodista Ricard Lahoz. El ‘Bon Dia Tarragona’ us acompanyarà cada jornada per prendre el pols a l’actualitat de la ciutat de Tarragona amb un convidat o convidada que passarà per l’espai d’entrevista. I ho faran per abordar temes ben diversos: política, cultura, societat, economia, esport… Tot plegat, amb els seus protagonistes.

PUBLICITAT

Aquest és el segon programa de la temporada i l’aprofitem per explicar-vos tots els detalls del nostre late-night: Les Golfes, que presentarà el periodista Adrià Recasens. Humor, imitacions, nous formats, noves seccions i molt show en el programa més rebel de la nostra graella.

ELS TITULARS DEL PROGRAMA

  • Adrià Recasens, presentador del programa Les Golfes: “Hem renovat la web, personalitzant-la a l’estil de Golfes, i amb noves seccions com ‘El Sofà’ o ‘La Taula Golfa’.
  • Adrià Recasens, presentador del programa Les Golfes: “Mantenir l’aposta per l’entreteniment i la disbauxa. I aquesta temporada destacar més les imitacions i les paròdies que ja vam arrencar l’any passat.”
  • Adrià Recasens, presentador del programa Les Golfes: “Són ja més d’una vintena d’imitacions i, sumant enguany nous polítics al plenari, potser ens trobem noves sorpreses al llarg de la temporada”.
  • Adrià Recasens, presentador del programa Les Golfes: “A l’audiència, a tota, dir-li que s’hi sumin. Que pugin a Les Golfes, la part més gamberra i fosca de cada casa”.
PUBLICITAT