Entrevista a Dídac Nadal, conseller de comerç, fires, mercats i consum

Comencem la setmana parlant de Mercats i comerç amb el conseller de l’Ajuntament de Tarragona, Dídac Nadal, a qui també preguntarem pel seu futur polític a la ciutat.

L’entrevista en titulars

PUBLICITAT

JuntsPerTGN ha aconseguit moltes passes endavant en el govern, crec que aquest temps al govern ha estat de notable”.

“Si fos per mi, tindríem una altra campanya de bons comerç ara mateix, però amb el govern municipal tinc el compromís de recuperar-ho al gener després de la campanya de Nadal”.

“L’augment de la taxa de la brossa es podria haver fet amb millor cura cap a la resta de formacions polítiques, han donat per fet el nostre compromís de forma inherent”.

“Si algú vol el meu vot, necessito un pla financer que m’expliqui la despesa exhaustivament, no faré un pas a cegues”.

“L’àrea de govern no se l’ha cregut ningú, renovar els bons comerç no ha estat possible i a la majoria de ciutats és una aposta continuada”.

“El partit socialista ha de participar dels pressupostos del 2023. El @PSCTarragona ha de tenir la mà estesa que mostra Illa a la Generalitat”.

“Vençut el meu mandat de quatre anys, no trobo necessari continuar en política, segurament no estaré en política en el proper mandat sota cap sigla”.

“L’única porta que no tanco és la d’obrir una plataforma ciutadana, però no crec que acabi resultant”.

“La pèrgola de la plaça Corsini està condicionada per la crisi financera, ho podem fer tirar endavant, però no pot passar per davant de la factura de l’electricitat”.

PUBLICITAT