Entrevista a Eva Miguel, alcaldable de la CUP Tarragona

Seguim amb les entrevistes als diferents alcaldables de la ciutat ara que ja estem en campanya electoral. Aquest dimarts parlem amb Eva Miguel, candidata de la CUP Tarragona a liderar la ciutat.

Minut a minut

PUBLICITAT

“La CUP aspira a tenir la representació més gran possible perquè hem demostrat que a govern podem posar les reivindicacions col·lectives per davant”.

“A govern hem assegut unes bases a matèries com habitatge i centres cívics que marquen un full de ruta pel proper mandat”.

“Tarragona ha d’esdevenir un refugi climàtic amb el nou POUM, preservant la infraestructura verda i el litoral de la ciutat”.

“El turisme a la ciutat està fent proliferar la gentrificació, el tancament de comerços i la invasió de l’espai públic. Nosaltres diem clar que la ciutat no està en venda”.

“L’Horta Gran ha de ser un parc agrari per garantir la sobirania alimentaria a la ciutat apostant pels productes de quilòmetre zero”.

“En comptes de fer créixer la ciutat amb formigor s’han de mobilitzar els pisos buits i edificar els solars públics encara disponibles”.

“La mentalitat de vendre la ciutat és nociva, Salou i Lloret de Mar són municipis turístics i estan molt empobrits”.

“Farem tot el posible perquè l’extrema dreta no guanyi espai al consistori i perquè no torni la llista d’INIPRO a la ciutat”.

PUBLICITAT