Entrevista a Eva Miguel, consellera de la CUP Tarragona

Comencem la setmana en clau política parlant amb la consellera de la CUP Tarragona i futura cap de llista del partit a les eleccions del maig, Eva Miguel.

Minut a minut

PUBLICITAT

“La CUP ha pogut fer molta feina al govern i hem encarrilat moltes qüestions que quedaran al mandat següent, sobretot en matèria d’habitatge”.

“Els 163 habitatges del PP10 han entrat a les convocatòries dels Next Generation, aquesta explotació comptarà amb suport econòmic del sector privat”.

“Tenim previst que el desmantellament de la plataforma del Miracle es dugui a terme entre la tardor i l’hivern d’aquest 2023, és un projecte que tenim a bon ritme”.

“La renaturalització del riu Francolí està en tràmits burocràtics, l’acció es començarà a executar més tard que la resta”.

“La nostra Anella Verda és un privilegi, però mai l’havíem endreçat, ara es determinarà que es pot i no es pot fer”.

“L’ajuntament ja ha fet una primera redacció del pla de sequera, que estem corregint, d’aquí a poc temps s’ha d’acabar d’aprovar”.

“En aquest mandat s’han creat les bases i s’ha obert camí pel canvi, ara s’han de consolidar aquestes polítiques i capgirar-la de veritat”.

“La CUP estarà allà on es pugui capgirar la situació política, tant si és a govern com a l’oposició”.

PUBLICITAT