Entrevista a Francesc Sertijol, president Agrupació Associacions Setmana Santa

Parlem amb el president de l’Agrupació d’Associacions de Setmana Santa de Tarragona, Francesc Seritjol, per conèixer més detalls de la programació d’enguany després que ja s’hagi presentat el cartell i ja hagi començat el compte enrere per celebrar aquest festivitat.

Minut a minut

PUBLICITAT

Francesc Seritjol: “La presentació de l’opuscle serà al pati de la casa Balcells perquè volem descobrir nous espais de la ciutat, a més ho farem amb Montse Adan per donar-li un to televisiu”.

“Els espais de la setmana santa comptaran amb sis localitzacions i ho inaugurarem el 18 de març amb el museu bíblic com a punt de partida”.

“Farem el pregó a l’Escola Oficial d’Idiomes perquè volem buscar espais diferents i reivindicar també els indrets històrics de la part baixa”.

“Enguany farem la processó dels set-cents anys amb els dos gremis i entraran a la catedral els quatre passos, un fet que no s’ha vist mai”.

“Amb aquesta processó volem reivindicar el món gremial i volem que quedi per la memòria col·lectiva dels tarragonins”.

“Es parla molt de crisi, però jo crec que podem comptar amb relleu generacional, els actes canviaran i es faran més dinàmics, però la gent no deixarà de participar”.

“El format dels actes de la setmana santa és un debat present dins les agrupacions”.

“S’ha d’obrir les portes a la gent jove i acceptar el xoc generacional, el canvi permetrà que les agrupacions tinguin relleu”.

PUBLICITAT