Entrevista a Jordi Collado, alcaldable En Comú Podem Tarragona

Seguim entrevistant i coneixent amb més profunditat als alcaldables de la ciutat per les eleccions municipals del proper 28 de maig. Aquest dimecres és el torn de Jordi Collado, qui s’estrena com a cap de llista d’En Comú Podem.

Minut a minut

PUBLICITAT

“Tarragona ha de créixer de manera sostinguda, sense crear nous barris i cohesionant els que tenim amb el centre”.

“Tarragona ha d’augmentar la seva anella verda, però sobretot conservar-la, el risc d’incendi forestal és un perill real”.

“L’estació de l’Horta Gran sembla una bona idea, però hem de ser curosos. Ha de ser un servei real i connectat per la ciutadania i que es pugui arribar caminant”.

“Projectar un nou barri al polígon del Francolí és repetir errors del passat, no podem plantejar habitatges prop de la indústria i les vies de tren”.

“Per l’habitatge hem de fer d’ESMAUSA una gran immobiliària i portar a terme una moratòria pels pisos turístics que garanteixi la voluntat pública”.

“Els creuers són una màquina de contaminació amb una lògica extractiva, no deixen diners a la ciutat.”

“No hem de posar un tupai als turistes, però tampoc podem pensar la ciutat en aquesta lògica. Fem una ciutat agradable per viure i els visitants ja arribaran”.

“S’ha de netejar la ciutat de manera intensiva i fer un plantejament proactiu, el civisme s’ha d’impulsar des d’un vessant educatiu”.

“S’ha de fer front a la greu segregació escolar amb un pacte local, hem d’aconseguir que les escoles siguin els nostres grans centres comunitaris oberts a la ciutadania”.

PUBLICITAT