Entrevista a l’alcalde de Tarragona, Pau Ricomà

A tres mesos per les eleccions municipals, parlem amb l’alcalde de Tarragona, Pau Ricomà, per analitzar l’actualitat política, social i cultural de la ciutat i per conèixer com encara la recta final d’aquest camí a les urnes

Minut a minut

PUBLICITAT

#BonDiaTarragona | Pau Ricomà: “Vivim la vaga de la neteja amb preocupació, però ratifiquem que aquesta està polititzada, no hi ha cap motiu laboral per fer vaga”.

“Les relacions del comitè d’empresa de neteja i el PSC són estretes i el seu interlocutor no transmet la veritat als treballadors”.

“La posició de l’ajuntament amb els treballadors de la neteja ha sigut sempre exemplar, vam mantenir el 100% dels treballadors a la pandèmia i vam vetllar per ells durant l’onada de calor”.

“No puc estar satisfet amb la neteja de la ciutat, però hem millorat en moltes qüestions com els abocadors il·legals i la recollida selectiva”.

“A Tarragona els delictes han baixat des del 2017 de manera progressiva, i pot ser que sigui una de les poques ciutats d’aquestes dimensions que ha viscut aquest procés”.

“La coordinació dels cossos policials i la millora de serveis socials han estat clau en la millora de la seguretat”.

“L’ajuntament aposta pel trasllat de la Biblioteca Provincial a la Tabacalera, necessitem aquest espai i no una ampliació”.

“Les negociacions amb l’estat pel traspàs de carreteres són positives, el compromís amb el Ministeri de Transports és que es faci abans d’acabar el mandat”.

“No té sentit construir el tercer fil de mercaderies si no podem connectar amb França, donem suport a les propostes de Mercaderies per l’Interior, però l’estat està molt reticent”.

PUBLICITAT