Entrevista a Maria Mercè Martorell, alcaldable del PP Tarragona

Ha començat la campanya electoral i al Bon dia Tarragona tindrem a tots els alcaldables dels diferents partits que aspiren a liderar la ciutat per conèixer en detall les seves propostes.

PUBLICITAT

Aquest dilluns comencem la setmana amb la candidata del PP a Tarragona, Maria Mercè Martorell.

Minut a minut

“Torno a la política municipal perquè considero que la ciutat necessita un gir”.

“Represento un canvi al PP, però hi ha continuïtat perquè en aquesta llista segueix present gent de l’etapa de l’Alejandro Fernández”.

“La ciutat creixerà per tot arreu, però des del PP defensem el creixement sostenible per Llevant i mirant cap al mar”.

“A la Vall del Llorito sempre s’ha construït, s’ha de conservar la natura, però no es pot deixar d’edificar”.

“La zona de l’Horta Gran no creiem que s’hagi de construir una estació, la cohesió entre barris s’ha de fer amb zones verdes i no creant més barris”.

“Volem una oficina municipal antiokupació, perquè Tarragona està vivint un efecte crida. Així oferirem acompanyament jurídic i psicològic”.

“Necessitem un pla de xoc que inclogui la neteja, el manteniment i l’enllumenat. La responsabilitat del mal estat de la ciutat és de l’ajuntament”.

“Hem viscut de rendes per conservar el patrimoni, però s’ha d’intensificar més la gestió de subvencions. En aquests setze anys sembla que no s’ha tingut cura”.

“Hem de veure el patrimoni de la ciutat com una font directa d’ingressos, creant equipaments que expliquin la nostra història als visitants”.

“En aquestes eleccions el PP arriba amb l’objectiu d’aconseguir les millors xifres possibles, esperem que la ciutadania confiï en nosaltres”.

PUBLICITAT