Entrevista a Pau Ricomà, alcalde de Tarragona i candidat a la reelecció d’ERC

Seguim per anar acabant la ronda d’entrevistes als alcaldables de la ciutat amb l’actual alcalde de Tarragona, Pau Ricomà i candidat a la reelecció d’Esquerra Republicana.

Minut a minut

PUBLICITAT

“Aspiro a la reelecció per materialitzar la feina feta en aquests quatre anys tan complicats, el pròxim mandat serà el de la transformació de la ciutat”.

“Tarragona s’hi juga aquest 28M deixar enrere problemes cronificats, podem canviar la cohesió, la sostenibilitat i la qualitat de vida de la ciutat”.

“Hem desencallat projectes com la Ciutat de la Justícia, el Joan XXIII i la Ciutat Residencial, que es materialitzaran durant el proper mandat”.

“L’oposició a la ciutat residencial ha sigut una minoria que ha fet molt soroll amb un llenguatge xenòfob, el diumenge es veurà que opinen realment els veïns”.

“Entenc que els veïns no puguin veure el canvi materialitzat, però s’ha de conèixer que els processos són lents i comptem amb el compromís de diverses administracions”.

“La ciutat ha de créixer des del centre i en totes les direccions, sempre d’una manera connectada i preservant els valors paisatgístics, no contemplem ni terres cavades ni la budellera”.

“El polígon del Francolí i la part sud de l’horta gran han de convertir-se en els nous barris de connexió de la ciutat amb ponent”.

“El patronat de turisme ha de ser a l’Antiga Audiència, per fer la porta d’entrada als turistes. El banc d’Espanya necessita un projecte de recerca i d’ús cívic finançat, perquè l’ajuntament no pot assumir el cost complet”.

“Vull guanyar per continuar amb aquest canvi, estic obert a parlar amb tothom que ho pugui fer possible”.

“L’única decadència sota el nostre mandat és la de la influència d’aquells que han volgut controlar sempre la ciutat”.

“La meva primera mesura com a alcalde serà la creació d’una taula de control sobre el contracte de la neteja”.

PUBLICITAT