Entrevista a Pau Ricomà, alcalde de Tarragona

Dues setmanes després de les eleccions municipals, parlem amb l’alcalde en funcions Pau Ricomà, per conèixer com valora aquests resultats i com encara el futur més immediat.

Minut a minut

PUBLICITAT

“Aquesta setmana treballaré fins a l’últim moment, és un moment clau per fer un traspàs amb la voluntat que el PSC reculli els fruits del nostre mandat”.

“Estarem a l’oposició, però volem ajudar al que calgui durant el govern dels socialistes. Donarem suport a què tirin endavant projectes com els engegats a la tabacalera.”

“El meu objectiu és deixar ben organitzat el nou grup municipal i després de les eleccions del juliol deixaré el meu acte de regidor”.

“Maria Roig serà la portaveu del grup municipal, podrà portar debats amb qui sigui amb empatia i té un currículum excel·lent i encara en actiu”.

“Crec que la gent tindrà un bon record del llegat republicà i de la transformació que hem iniciat a la ciutat en aquests quatre anys”.

“No em plantejo en cap cas tornar a la política en àmbits com el nacional o l’estatal. Si tinc la voluntat de reestructurar l’espai independentista a la ciutat per recuperar aquell esperit perdut.”

“Tinc ganes de tornar a posar-me la camisa de la colla i escriure, deixaré passar l’estiu per oblidar-me de la política”.

PUBLICITAT