Entrevista a Robert Hernández, candidat de Valents

Comencem la setmana en clau política parlant d’una nova plataforma que ha nascut a Tarragona per presentar-se a les eleccions del maig i ho fem amb el seu candidat, Robert Hernández

Minut a minut

PUBLICITAT

“Feia temps que volia fer el pas a la política, el que m’ha atret de Valents és que sigui regionalista i municipalista”.

“Ideològicament em situo en el centreesquerra, però les formacions com el PSC o ERC depenen massa de Madrid i Barcelona”.

“Els darrers vuit anys han estat desastrosos en la política local, hem de reconstruir la ciutat”.

“La neteja i la seguretat s’han de portar com a bandera en qualsevol candidatura local. S’han d’augmentar casernes i plantilla policial i licitar un contracte de la brossa de qualitat”.

“La sensació de brutícia és generalitzada, s’ha de licitar un contracte per qualitat i no per preu i prioritzar els controls de la feina”.

“Per cosir la ciutat primer s’han de cosir els barris entre si, s’han de crear infraestructures que vagin en la línia de l’augment dels barris”.

“No som una candidatura dels barris, però volem donar-li la importància que mereix a la gent de ponent”.

“El nostre objectiu és ser decisius als comicis de 2023, volem sumar amb les forces que puguin portar el nostre programa a la ciutat”.

“Majoritàriament som una formació constitucionalista, però en clau local la ciutat és primordial, la qüestió nacional no serà un punt de separació”.

“Les banderes en política local són una gran errada, el govern de Ricomà ha sabut deixar de banda l’independentisme en aquest mandat i això ha estat un encert”.

PUBLICITAT