#Reposició #BonDiaTGN | Entrevista a Joan Pascual, director Aula de Teatre URV

Un espectacle multidisciplinar clourà Tarraco Viva el diumenge 26 de maig

Un espectacle multidisciplinar tancarà el festival Tarraco Viva el proper diumenge 26 de maig. L’Aula de Teatre de la URV, el grup Zona Zàlata, la companyia de dansa La Im.perfecta i el grup de recreació musical romana Ludi Scaenici són els promotors de l’espectacle ‘Catarsi. Dionís en els orígens del teatre grec’.

PUBLICITAT

La proposta, que se centra en el moment del pas del ritual al teatre en època grega, es podrà veure a partir de les 6 de la tarda al Refugi 1 del Moll de Costa i servirà per acomiadar la 26a edició del certamen.

Joan Pascual, director de l’aula teatral universitària, ha explicat al programa ‘Bon dia Tarragona’ de Ràdio Ciutat de Tarragona, que la suma de talent de diferents grups amb una vintena llarga de persones aporta qualitat i diversitat a la proposta i que representa tot un repte.

L’espectacle vol ser alhora un espai per a la reflexió i un divertiment, explica Joan Pascual, que també reivindica el paper de Tarraco Viva com a gran festival del país. El director teatral critica el poc suport de les administracions no locals i constata les diferències de tracte entre els festivals del nord i el sud de Catalunya. Diu que si Tarraco Viva no ha crescut més és perquè no se l’ha deixat.

PUBLICITAT