‘Carrer Major’ és el 1er programa en xarxa de les emissores del Camp de Tarragona

Sis ràdios locals es donen la mà en una proposta única i dinàmica per conèixer el que ofereix el territori

PUBLICITAT

Les ràdios locals del Camp de Tarragona s’uneixen aquest estiu per presentar una proposta dinàmica i innovadora de magazín diari. ‘Carrer Major’ és el programa que, cada matí d’agost, explicarà l’actualitat a través dels seus protagonistes, amb entrevistes i reportatges a peu de carrer.

‘Carrer Major’ també té cabuda per l’entreteniment i les curiositats més fresques amb aire distès acompanyant als oients durant l’estiu amb recomanacions sobre paratges i racons de la costa, senzilles receptes per portar amb tupper allà on vagis, propostes d’agenda, i molt més!

Del 31 de juliol al 8 de setembre, en directe cada matí de 9h a 12h, arriba ‘Carrer Major’, el primer programa en xarxa amb les ràdios referents del Camp de Tarragona en un magazín dirigit per Quim Espinosa i presentat pel periodista tarragoní Adrià Recasens.

Amb la participació de Ràdio Ciutat de Tarragona, Altafulla Ràdio, La Nova Ràdio, Ràdio Montblanc, Ona La Torre i Ràdio La Selva, en col·laboració amb La Xarxa de Comunicació Local, per oferir una mirada completa al territori. Una aposta per la ràdio local que no fa vacances i que aquest estiu es queda ben endollada per capbussar-te en les històries properes més refrescants.

Per tothom que vulgui aprofitar l’estiu al màxim i no perdre’s cap oportunitat de gaudir del Camp de Tarragona i totes les experiències que ofereix, ‘Carrer Major’ és el seu programa.

PUBLICITAT