AMIC-Ficcions, 14 edicions d’aventura creant històries entre els joves

El concurs literari AMIC-Ficcions arriba a la seva 14a edició i a #CarrerMajor hem conegut els detalls i la dinàmica amb Laura Mesalles, responsable del Departament de Comunicació de l’AMIC (l’Associació de Mitjans d’Informació i Comunicació) i una de les responsables del concurs. També hem xerrat i conegut l’experiència d’una de les joves guanyadores de la passada edició, l’Ariadna Munuera de l’INS Lluís Domènech i Montaner de Reus, amb el seu relat ‘Innocent’.

PUBLICITAT

Es tracta d’un concurs literari en català adreçat a joves de tots els territoris de parla catalana, des de 3r i 4t de l’ESO fins a Batxillerat i Cicles Formatius de Grau Mitjà (CFGM).
L’objectiu és crear una història de ficció en tres capítols prenent com a punt de partida un inici de relat que cal escollir entre diverses propostes. Hi ha dues modalitats de participació: en grups de fins a tres membres o individual.

Les inscripcions es van obrir el 4 d’octubre i estaran en marxa fins al 7 de febrer amb ja més de 3500 participants. Més info i relats: www.ficcions.cat

PUBLICITAT