#CarrerMajor1000 | Virgili: “Carrer Major és l’altaveu de les petites històries, el Km0 de veritat”

Aquest dimarts celebrem 1000 programes de #CarrerMajor. Adrià Recasens, periodista de Ràdio Ciutat de Tarragona i primer presentador del magazine ha recordat aquells inicis parlant també amb Eduard Virgili, periodista d’Altafulla Ràdio i actualment el presentador titular, que des de fa uns mesos es troba de baixa per paternitat. Amb ell hem conegut quan tornarà i com ha evolucionat el programa, així com reptes per endavant.

PUBLICITAT

Amb l’Edu hem repassat els seus inicis a Carrer Major i com després de dos estius, va agafar les regnes del programa que canviava de format i deixava les vacances per convertir-se en un magazine diari i on poc a poc va anar augmentant la familia amb la suma de més emissores de proximitat.

Si li preguntem a l’Edu quin és l’ADN de Carrer Major, el presentador ho té molt clar: “és l’altaveu de les petites històries, el quilòmetre 0 de veritat, per això és important, potser altres mitjans no donarien veu a aquestes històries”, a més, afegeix: “si no fos per les 8 emissores i per aquesta vocació de servei, moltes d’aquestes històries quedarien silenciades, la raó de ser queda explicada amb això”.

1000 programes després i amb el record de moltes veus que han format part, l’Edu creu que el punt d’inflexió del programa, “el que ens va fer créixer de debó és la pandèmia, ens va ajudar a fer un salt cap endavant, no vam deixar mai de fer el programa, gràcies a un equip que va ser capaç de reinventar-se”.

El proper 13 de febrer, Dia Mundial de la Ràdio, l’Edu tornarà al capdavant de Carrer Major i afirma que té “moltes ganes de ràdio i de seguir molts programes més amb tot l’equip”.

PUBLICITAT