La FAVT reivindica el paper de la comunicació en accidents com IQOXE

Aquest dijous a #CarrerMajor parlem amb Alfonso López, president de la FAVT i el vocal, José Martín Carrasco, en motiu del 3r aniversari de l’explosió d’IQOXE i la concentració convocada per aquest divendres en record de les víctimes.

PUBLICITAT

Els dos representants de la federació recorden com van viure l’accident d’IQOXE, que qualifiquen com “infern” i com creuen que “tot va fallar”.

Amb López i Martín repassem totes les conseqüències veïnals que va tenir aquest accident i com encara està molt present ja que segons exlpiquen “la petjada d’inseguretat encara està vigent als barris”.

Davant les noves mesures anunciades per millorar el PLASEQTA, tan López com Martín es mostren esperançats a que aquest paquet de mesures realment serveixi per alguna cosa però coincideixen en què “la informació i la comuniació és la peça clau per gestionar aquest tipus de situacions”.

Aquest dissabte es compliran 3 anys d’aquest fatídic accident i des de la FAVT, confirmen que seguiran lluitant perquè això no es torni a repetir i en cas de patir un nou accident, que la ciutadania estigui molt més preparada i segura.

La concentració tindrà lloc aquest divendres a les 18.30h a la plaça Pilar Pradel Sabaté de Torreforta.

PUBLICITAT