Gasull: “El servei de menjador escolar està al límit i empitjora cada any”

Aquest dimarts a #CarrerMajor hem parlat amb Lidón Gasull, directora de l’aFFaC, les Associacions Federades de Famílies d’Alumnes de Catalunya, sobre el servei de menjador escolar als centres públics de Catalunya, que asseguren que es troba en una situació límit a moltes comarques, segons un comunicat emès aquest dimarts

menjador escolar
PUBLICITAT

Gasull alerta que la situació ”límit” del servei de menjador escolar als centres públics empitjora any rere any. I és que després del nou increment en el preu màxim d’aquest servei pel curs 2023/24, l’import que hauran de pagar les famílies passarà dels 7,19 euros als 7,60 euros màxims diaris en el cas de l’alumnat esporàdic i dels 6,54 euros als 6,91 euros per a l’alumnat fix.

D’altra banda, a més d’encarir el preu del menjador, les associacions lamenten que el Departament d’Educació hagi reduït un 15% la partida econòmica destinada a les beques menjador.
Amb tot plegat Gasull explica i denúncia que a partir del curs 2023/24, el menjador escolar serà més car i hi haurà menys ajuts per a les famílies vulnerabilitzades.

PUBLICITAT