Cruset: “El port és un indicador clau del múscul que té el nostre territori”

Avui a Carrer Major hem parlat amb Josep Maria Cruset, president del Port de Tarragona per parlar sobre la situació actual del port.

PUBLICITAT

El president reivindica que són la “corretja de transmissió de les empreses i actors econòmics del nostre territori”, cosa que indica que significa que el creixement del port “és un indicador clar i directe del múscul que té el nostre territori actualment i en el futur”.

A més, també parla sobre la importància de diversificar les mercaderies que acull el port. “En l’economia familiar diem d’anar repartint els ous en diferents cistells, doncs una organització com la nostra ha d’estar oberta a la màxima diversificació, per moments de crisis no dependre d’un sol cistell”, considera Cruset, que creu que això els fa ser “més resilients i oferir un millor servei”.

A més, també afirma que l’efecte del Covid ja l’estan deixant enrere i que el de la guerra d’Ucraïna no ha colpejat tan fort, ja que l’afluència de productes agroalimentaris ha augmentat igualment un 34% i que estan en “dades històriques”. “Però hem de seguir estan atents al conflicte pel que pugui passar”, reconeix Josep Maria Cruset sobre la possibilitat d’altres conseqüències econòmiques del conflicte bèl·lic a l’est d’Europa.

PUBLICITAT