BlackFriday, encesa de Nadal i Fira d’Oli omplen el centre de Tarragona

Aquest divendres el BlackFriday, la festa de l’encesa de llums de Nadal a Tarragona i la Fira de l’Oli, han fet omplir els carrers i centre de Tarragona. Per aquest motiu des de #CarrerMajor hem sortit per ser-ne testimoni i parlar amb alguns protagonistes com Dídac Nadal, conseller de Comerç a l’Ajuntament de Tarragona.

PUBLICITAT

A les 17h han començat els tallers per als infants i a les 18.30h encesa de la il·luminació nadalenca. A continuació, Disco per xics i quatre xanquers recorreran la Rambla Nova.

D’altra banda, una altra de les novetats d’enguany és la renovació del Mercat de Nadal, el qual presenta una nova línia de paradetes de fusta, inspirada en els tradicionals mercats nadalencs i se celebrarà del 26 de novembre fins el 23 de desembre a la Rambla Nova i s’hi trobaran decoració nadalenca, arbres, tions, caganers, ponsèties. Es tracta de 16 casetes amb 10 expositors diferents amb productes de decoració nadalenca, així com plantes i arbres.

En motiu del Black Friday, la Associació de Comerciants Via T ha programat sessions de DJ’s a la plaça Verdaguer (de 18.00h a 22h), a Governador Gonzàlez (de 18.00h a 22h), Chiristmas Sreet Show a la Rambla Nova (un passi a les 19h i un altre a les 20h) i una performance itinerant per la zona comercial que començarà a les 19.30h, un altre a les 20h, un a les 20.30h i l’última les 21h.

Aquest divendres i també dissabte la Plaça Corsini acull la Fira de l’Oli Nou de Tarragona tindrà lloc entre el divendres 26 i dissabte 27 de novembre a la plaça Corsini de la ciutat amb la participació d’una vintena d’entitats productores d’oli d’oliva verge extra. La fira està coorganitzada per l’Ajuntament de Tarragona i UNIO Origen i rep el suport de diferents entitats com Mercats de Tarragona i el Gremi de Pagesos de Sant Llorenç i Sant Isidre. La participació de totes elles és cabdal perquè la presentació de l’oli nou esdevingui una festa gastronòmica, cultural i popular.

PUBLICITAT