Rovira: “La nostra filosofia és que cap client es penedeixi de pagar els nostres productes”

A #CarrerMajor parlem amb Magí Rovira, co-propietari de Pastisseria Cal Jan, de Torredembarra i Tarragona, distingida com la millor pastisseria del Camp de Tarragona amb el Premi Fava de Cacau de la Mostra Internacional de Pastisseria de Sant Vicenç dels Horts.

PUBLICITAT

Quina és la filosofia de Cal Jan? Segons Rovira, és molt important estar segurs d’allò que venen “mirem molt què fem, com ho fem i amb quins ingredients, és fonamental, si creiem que alguna cosa no està a l’alçada de nostre paladar pastisser no ho fem”.

Rovira ens ha explicat algunes de les seves especialitats i sens dubte ha destacat que dues de les gran estrelles són “el pastís de formatge i el panettone”.

A més, Rovira també reivindica el talen més local. “No cal marxar a Barcelona, potser al costat de casa tens una pastissera d’alt nivell i no ho saps”.

Si parlem del seu negoci, tot i que estaven preocupats per el context encara molt present de pandèmia, Rovira ha assenyalat que han tingut “una campanya de Reis molt bona, més del que esperàvem”.

PUBLICITAT