Absurdopolis, una webserie d’humor negre impulsat per talent jove i local

Aquest divendres a #CarrerMajor parlem amb Alberto Garcia, director de la webserie Absurdopolis i Alejandro Pérez, actor principal, un projecte d’humor negre impulsat per joves del territori que ara engeguen campanya per al seu finançament.

PUBLICITAT

“El projecte va començar fa un any i al principi erem 10 persones, tot ha anat evolucionant molt ràpid i ara som una cinquantena de persones al projecte”, ens explica Garcia.

Per la seva banda, Pérez ho defineix com un “boom” i és que el primer tráiler del projecte va arribar a les 12.000 reproduccions, una xifra que esperen superar en aquesta nova etapa del projecte, una etapa marcada per la recerca de recursos a través d’un Verkami.

Si volem entendre què és Absurdopolis, Garcia i Pérez ens conviden a veure-ho, ja que la creativitat i la llibertat són dos pilars fonamentals d’aquest projecte, on l’humor negre és el protagonista, apte per a tots els públics però no per a tots els gustos.

Si voleu conèixer una mica més sobre el projecte o ajudar als nostres convidats a fer-lo créixer, podeu consultar la seva web.

PUBLICITAT