Ferrer: “La pandèmia ha marcat un punt d’inflexió en l’emprenedoria”

La diputada d’Ocupació i Emprenedora a la Diputació de Tarragona, Carme Ferrer, ha passat pels micròfons del programa “Carrer Major” per parlar sobre els premis emprèn 2021 que van lliurar-se aquest dijous al nou Centre d’Innovació i Formació de la Boca de la Mina de la Diputació a Reus. Entre ells, hi són empreses guanyadores de Tortosa, Tarragona, Riudoms i El Vendrell.

PUBLICITAT

Sobre l’estat de salut de l’emprenedoria al territori, Carme Ferrer s’ha mostrat satisfeta amb les fins a 63 propostes que es van presentar al certamen. “La pandèmia ha marcat un punt d’inflexió en l’emprenedoria, han sorgit altres oportunitats i altres maneres de fer”, explicava la diputada.

Ferrer, ha assenyalat que “per diversos municipis rurals, que una persona es presenti algun premi emprèn, representa ser el 100% de la seva essència”. I en aquest sentit, ha assenyalat que “no és senzill ser emprenedor, és una actitud i una aptitud i es caracteritza per la perserverància de poder arribar a complir projectes i somnis”.

PUBLICITAT