Hernández: “És un problema estructural els botellots a l’espai natural del Vinyet”

El coordinador de l’Associació Mediambiental La Sínia, Héctor Hernández ha passat pels micròfons del programa “Carrer Major” per parlar sobre la plana del Vinyet i la massificació d’espais naturals on es produeixen festes clandestines. En aquest sentit, Hernández ha lamentat l’activitat clandestina de botellots i festes a l’entorn natural i que no s’han incrementat agents rurals i presència policial per preservar el medi natural.

PUBLICITAT

El coordinador ha explicat que es tracta “d’un problema estructural” i que “hi ha molt pocs efectius” per controlar espais com el vinyet o el bosc de la marquesa de Tarragona. En aquest sentit, Hernández assenyala que la solució passa per invertir en més agents rurals en aquests entorns i que la problemàtica es troba en les administracions municipals com són els ajuntaments.

A més, el coordinador de l’Associació Mediambiental de La Sínia ha explicat que, sobre la suspensió de llicències d’edificiació a 30 municipis de la costa i desastres naturals com les plujes torrencials a Alcanar “hem de treure aquestes construccions i readaptar-les, perquè la natura continuï el seu curs”.

PUBLICITAT