Klein: “Quan un aspira a més, un es mulla fins al final”

L’alcalde de Cambrils, Oliver Klein ha passat pels micròfons del programa “Carrer Major” per parlar sobre els seus dos primers mesos com a batlle de la ciutat després que la moció de censura del seu partit, Nou Moviment Ciutadà, prosperés al consistori cambrilenc el 29 de setembre.

PUBLICITAT

El batlle ha explicat que en els seus dos primers mesos de mandat es troba satisfet i amb ganes que “la ciutat no s’esmorteïs ni s’aturés en el que queda de mandat”. En aquest sentit, sobre el canvi de govern ha expressat que “és vox populi que des de fa temps a Cambrils no hi ha majoria absoluta i grans i s’han de buscar aliançes que de vegades, s’han de canviar”.

A més, Klein ha assenyalat que “no em plantejo objectius més enllá del 2023”, sobre les properes eleccions municipals i ha afegit que els seu objectiu “és incrementar la qualitat de vida dels vilatans de Cambrils”.
Amb Oliver Klein, també hem parlat sobre els projecte del Hard Rock, de la situació de l’Asociació de Xiringuitos Platges de Cambrils i les negociacions d’aqui i del futur de l’estació de trens de Cambrils .

PUBLICITAT